24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

ZORGINSTELLINGEN

Automatische draaideuren

Wij helpen uw organisatie naar een hoger niveau

Hoogsteder Entrance Systems Bv heeft voor elke entree een oplossing.
In een zorgcomplex is het wenselijk dat de automatische toegangsdeuren altijd goed werken om de uitval tot een minimum te beperken hebben wij het ontzorg pakket samengesteld.

Wat houdt het ontzorg pakket in vraagt u zich af. Het ontzorg pakket is een samengesteld pakket van diverse diensten, bijvoorbeeld dat de servicedienst ook in de avonduren binnen 2 uur de storing verhelpt of een noodoplossing maakt zodat u weer probleemloos van uw deuren gebruik kunt maken.

Periodiek onderhoud

Het periodiek onderhoud behelst 1 tot 5 keer per jaar. Als onze servicedienst een elektrische storing constateert in uw pand dan kunnen onze monteurs de elektrische storing gelijk voor uw oplossen zodat uw automatische toegangsdeuren en de elektrische installatie weer werkt.
Hoogsteder Entrance Systems BV geeft het ook tijdig aan als er grote reparaties uitgevoerd moeten worden zodat u deze in uw begroting kan zetten, dit houden wij bij met het levenscyclusbeheer systeem, met dit systeem houden wij bij wanneer een automatische toegangsdeur moet worden vervangen of wanneer de automatische toegangsdeur groot onderhoud nodig heeft.

U kunt als klant van Hoogsteder Entrance Systems een gratis App downloaden u kunt in deze App de voortgang van het onderhoud bekijken.

Heeft u vragen over onze producten en diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven