24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

Automatische
Schuifdeuren

automatische schuifdeur

Aantrekkelijke ingang dankzij automatische schuifdeursystemen

Aantrekkelijke ingang dankzij automatische schuifdeursystemen
In sommige gevallen moet een schuifdeursysteem meer zijn dan enkel gebruiksvriendelijk. Denkt u maar eens aan een superluxe winkelcentrum, of een vijfsterrenhotel. Daar is niet enkel het functionele aspect van een elektrische schuifdeur van belang. Het moet er ook nog eens mooi uitzien. Een entree dient namelijk tevens als het visitekaartje.
Voor een aantrekkelijke doch functionele ingang is het automatische schuifdeursysteem van de ASSA ABLOY SL500 S uitermate geschikt. Het gewicht en de ecologische voetafdruk worden verlaagd, doordat de omranding bestaat uit een slank aluminium profiel.
Deurvleugels, veiligheidsvoorzieningen (zoals sensoren), eventuele boven- of zijlichten en een desgewenste toegangscontrole maken onderdeel uit van het compleet geleverde pakket van de deursystemen. Zowel voor montage op een balk als aan de wand. Het verwerken van de automatische schuifdeuren in uw gevel, gevel-elementen of kozijnen vormt geen enkel probleem en daarnaast behoort het combineren met andere producten of systemen ook tot de mogelijkheden.

Enkele of dubbele deuren?
Gaat u voor enkele of dubbele deuren? Bij de ASSA ABLOY SL500 S is het allebei mogelijk. Er valt sowieso volop te kiezen, want het is tevens mogelijk de helder geanodiseerde slanke aluminium profielen te voorzien van allerhande glassoorten. En kiest u voor de standaardaandrijving (ASSA ABLOY SL500) met een kap van 150 millimeter, of geniet de slanke aandrijving (ASSA ABLOY SL510) met de 100 millimeter kap uw voorkeur?

Optimale openingsbreedte
Is er weinig zijruimte, maar wilt u wel een grote opening en daarmee optimale openingsbreedte? Dan is een telescopisch schuifdeursysteem hetgeen wat u zoekt! Bij de ASSA ABLOY SL520 bestaat de deurvleugel uit twee stukken, die achter elkaar langs schuiven.

Heeft u vragen over onze automatische schuifdeuren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Duurzaamheid

Bent u milieubewust en wilt u ook nog eens geld overhouden? Met het ASSA ABLOY SL500 SE – Slim Eco – deursysteem wordt het energieverbruik in uw pand gereduceerd. Dit is te danken aan enkele extra thermische eigenschappen. Geïsoleerde profielen behoren tot de standaard van het systeem en er kan gekozen worden voor 22 of 40 millimeter gelaagd isolerend glas. Voor nog preciezere openings- en sluittingstijden is het mogelijk speciale sensoren en extra borstels (ASSA ABLOY TightSeal) te installeren. Ook hier is het wederom de vraag: kiest u voor de standaardaandrijving (ASSA ABLOY SL500) met een kap van 150 millimeter, of geniet de slanke aandrijving (ASSA ABLOY SL510) met de 100 millimeter kap uw voorkeur?

Bij Hoogsteder Entrance Systems bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment aan automatische deuren , waaronder automatische draaideuren en automatische schuifdeuren.

Scroll naar boven