24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

Service &
Onderhoud

Onze service

Bij Hoogsteder Entrance Systems BV vinden wij een goede service het belangrijkste aspect van ons bedrijf, hier zullen wij dan ook altijd naar blijven streven.
Hoogsteder Entrance Systems BV heeft een 24 uurs servicedienst voor bijvoorbeeld: winkelketens, mkb, woningbouwverenigingen, scholen, gemeentes(WMO), particulieren, installatie bedrijven, verzorgingstehuizen, zorginstellingen, ziekenhuizen, winkels, winkelcentra, vastgoed beheerders, VVE’s en dit gegarandeerd tegen concurrerende tarieven.
Ook als u geen klant bent bij Hoogsteder Entrance Systems BV dan kunt u evengoed gebruik maken van onze 24 uurs servicedienst en/of van onze onderhoudsdienst.
 
 

Onderhoud

Hoogsteder Entrance Systems BV beschikt over modern uitgeruste bedrijfswagens met alle noodzakelijke apparatuur aan boord om uw automatische toegangsdeuren te onderhouden volgens de nieuwste EN16005 normering.
Wij kunnen alle merken automatische toegangsdeuren onderhouden, uitsluitend met originele onderdelen, of indien niet meer leverbaar vervangende onderdelen van gelijke of betere kwaliteit.
Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn allemaal in het bezit van VCA, EHBO, Diploma Elektrotechniek, Certificaat automatische deuren en zijn op de hoogte van de gehele EN16005 normering.
Heeft u meerdere automatische toegangsdeuren die onderhouden moeten worden, dan kunnen wij wellicht een passende aanbieding voor u maken die in uw onderhoudsbudget past, alvorens wij een onderhoudscontract aanbieden doen wij een conditie meting, dit houd in dat wij alle gebreken van de automatische toegangsdeuren in kaart brengen, deze informatie kan van grote waarde zijn bij het opstellen van uw begroting.

Heeft u vragen over onze Service?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

EN16005 norm

Sinds 10 April 2013 is de nieuwe norm EN16005 van kracht, wat betekent dit voor u?
Er worden strengere eisen gesteld aan horizontaal bewegende deuren die na 10 April 2013 zijn geïnstalleerd.
Dit betekent dat draaideurautomaten moeten worden voorzien van sensorlijsten, of ze moeten op low energy worden ingesteld
Het periodiek onderhoud moet tenminste 1x per jaar worden uitgevoerd en bijgehouden worden in een logboek.
Bij elke nieuwe automatische deur krijgt u een gebruikershandleiding en een checklist waar alle veiligheidsvoorzieningen op staan vermeld.
De schuifdeuren moeten voorzien zijn van sensoren die de bewegende delen bewaken, zodat de gebruiker niet bekneld raakt tussen de bewegende deurvleugels.

Scroll naar boven