24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

WINKEL(KETEN) EN WONINGBOUWVERENIGING

Service binnen 2 uur

Of u nu een winkel heeft of een appartementencomplex, het is niet wenselijk als de automatische toegangsdeur niet meer open gaat. Hier hebben wij de snelle spoed service voor, binnen 2 uur is het probleem geheel opgelost of er wordt een noodoplossing gemaakt.

Onze spoedservice kost onze vaste klanten niks extra’s. Voor winkels en woningbouwverenigingen hanteert Hoogsteder Entrance Systems BV speciale tarieven voor bijvoorbeeld service & onderhoud, dit heeft te maken met een vaak groot bestand aan automatische deuren. Het melden van storingen kan op veel manieren; telefonisch, per mail en met Whatsapp, maar ook via onze nieuwe app (Hoogsteder Group), deze is te downloaden in de playstore en in de appstore.

Eigen Productielijn

Hoogsteder Entrance Systems BV kan de complete puien aan u leveren inclusief veiligheidsglas en in elke gewenste ral kleur.
Onze aluminium fabriek heeft al meer dan 40 jaar ervaring met aluminium verwerking.
De Fabriek van Hoogsteder Entrance Systems produceert vanaf de tekening tot en met de oplevering, installatie en nazorg aan huis.
Hoogsteder Entrance Systems BV kan u ondersteunen bij de sterkteberekeningen, bouwaansluitingen, thermische simulaties en duurzame energie oplossingen.
De productie en verwerking van onze producten worden op een zo duurzaam mogelijke manier gedaan.

Heeft u vragen over onze automatische schuifdeuren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven