24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

Intercom
Systemen

intercom

Intratone intercom

Intratone intercom Op afstand de allerbeste intercomoplossing Een draadloos Intratone intercomsysteem is zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw eenvoudig en snel geïnstalleerd. De gebruikers profiteren van het toegenomen van hun bewegingsvrijheid. De gebruikers kunnen op elke plaats via hun telefoon communiceren met degene die aanbelt en zelfs op afstand de deur open doen, om bijvoorbeeld de huisarts of de kraamzorg binnen te laten. De veiligheid neemt toe door de ingebouwde videocamera in het paneel. Het Intratone intercompaneel heeft een strak design en ziet er erg modern uit en komt in alle gevels goed tot zijn recht.

HOE WERKT DE INTERCOM

Een bezoeker belt aan op het Intercom paneel.
Het intercomsysteem maakt een draadloze verbinding met een vaste telefoon of een mobiele telefoon, smartphone of tablet.

De bewoner krijgt een melding op zijn of haar mobiele telefoon
De bewoner kan direct met de bezoeker te communiceren. Communicatie is doorgaans door videobellen of als de gebruiker niet beschikt over een smartphone of tablet via het gewone bellen.
De deur kunt u openen door op het hekje of sterretje te drukken van uw telefoon, maar u kan ook andere toetsen toewijzen om de deur te openen

Heeft u vragen over onze Intercomsystemen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

intratone
Scroll naar boven