24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

24 /7  storingsdienst 

Telefoon: 0223 693 446

Automatische
Draaideuren

Automatische draaideuren

Voordelig automatiseren

Voordelig automatiseren Op een voordelige manier een bestaande deur automatiseren? Ga dan voor de elektromechanische en ontzettend stille ASSA ABLOY SW100. Deze automaat verbruikt weinig energie en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Een waardevolle toevoeging voor entrees in de gezondheidszorg, kantoren, openbare gebouwen en woongebouwen. Zelfs wanneer de stroom uitvalt blijft toegang mogelijk, dankzij een optionele back-up voor de batterij en monitoring. Een vergrendelingssysteem garandeert daarnaast extra beveiliging. De ASSA ABLOY SW100 is multifunctioneel. Of het nou gaat om branddeuren, enkele of dubbele deurbladen, toepassingen met een grendelbalk of vluchtroutes, de ASSA ABLOY SW100 is de ideale oplossing. Veiligheidsvoorschriften De ASSA ABLOY SW100 voldoet aan: EN 1634-1, EN 16005, UL 325 en ANSI/BHMA A156.19

Automatische draaideuren op maat

Zware deurbladen?
Heeft u zware deurbladen? Dan biedt de ASSA ABLOY SW300 en SW150 uitkomst. De elektrische draaideurautomaten beschikken over een slanke koof van 70 millimeter hoog en zware deurbladen tot 250 kilogram vormen daardoor geen enkel probleem. Een grote massa en de wind spelen geen rol, want ook hier gaat de ASSA ABLOY SW300 en SW150 probleemloos mee om. De deuren zijn ook met de hand te openen en uiteraard gaat dit geruisloos.

De verschillen zit hem onder andere in de sluitveer. De ASSA ABLOY SW300 heeft deze wel, in tegenstelling tot de SW150. Tevens is de ASSA ABLOY SW300 geschikt voor branddeuren en vluchtroutes, want deze automaat beschikt over een uniek, dubbel functionerende paniekfunctie in beide richtingen met een automatische reset.

Veiligheidsvoorschriften
De ASSA SW150 voldoet aan de EN 16005 en de ASSA ABLOY SW300 aan de EN 1634-1, DIN 18263-4, EN 16005 en EN 1158.

Heeft u vragen over onze automatische draaideuren?

Neem vrijblijvend contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Krachtiche deurautomaat

De ASSA ABLOY SW200 is er voor zware deuren van maar liefst 320 kilogram. Deze elektromechanische draaideurautomaat combineert souplesse en kracht, en is ook nog eens simpel te bedienen. Een grote mensenmassa en harde wind vormen geen enkel probleem voor dit deursysteem, die ook gemakkelijk te openen is met de hand. De openingshoek van 180 graden is uniek, zeker in toepassingen met een grendelbalk. De ASSA ABLOY SW200 is tevens handmatig te openen, bij uitschakeling van de stroom. Zelfs wanneer de stroom uitvalt blijft toegang mogelijk, dankzij een optionele back-up voor de batterij en monitoring. Een vergrendelingssysteem garandeert extra beveiliging. De ASSA ABLOY SW200 biedt uitzonderlijke prestaties in zware omstandigheden, voor binnen- en buitendeuren, enkele en dubbele deurbladen, toepassingen met een grendelbalk, branddeuren en vluchtroutes. Onze automatische draaideuren hebben een strakke afwerking. Dankzij het weggewerkte ophangsysteem biedt de ASSA ABLOY SW200 eveneens de mogelijkheid ingebouwd te worden met OHC-functie. Een strakke uitstraling en fraaie afwerking is de uitkomst, want aan niets is te herleiden dat er een draaideurautomaat is geïnstalleerd. Veiligheidsvoorschriften De ASSA ABLOY SW200 voldoet aan EN 1634-1, EN 16005, UL 325 en ANSI/BHMA A156.10, A156.19

Automatische draaideuren
 
 

Vandalisme verleden tijd
Zoekt u een automaat die vandalisme tot verleden tijd maakt en niet gevoelig is voor storingen? Dan zit u goed met de elektro hydraulische ASSA ABLOY PowerSwing. Deze automaat is uitermate geschikt voor ruimtes die druk bezocht worden en waarin een deur altijd móét werken.

De ASSA ABLOY PowerSwing biedt uitzonderlijke prestaties in zware omstandigheden, voor binnen- en buitendeuren, enkele en dubbele deurbladen, toepassingen met een grendelbalk, branddeuren en vluchtroutes.

Veiligheidsvoorschriften
De ASSA ABLOY PowerSwing voldoet aan EN 1634-1, DIN 18263-4, EN 16005, UL 325, EN 1158 en ANSI/BHMA A156.10, A156.19.

Low energy

De SW100 draaideur automaten van Hoogsteder Entrance Systems bv staan standaard ingesteld op low energy wat betekend dat de deuren in een veilige modus werken zonder het gebruik van extra sensoren en volgens de geldende EN16005. Mocht de deur onderhevig zijn aan harde wind dan stellen wij de draaideur automaat in op Full Energy wat dan ook alleen geactiveerd kan worden als er veiligheidssensoren zijn toegepast. De Sw100 is een zogenaamde ‘’Low Energy’’ automaat en voldoet hiermee aan de laatste veiligheidsnormen. Low energy is de ideale configuratie in omgevingen waar de veiligheid van personenverkeer belangrijk is zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen en woon-zorgcomplexen.  De bewegingsenergie is beperkt tot 1,6 joule, waardoor voor personen in het bewegingsbereik van de deur geen gevaar kan ontstaan, zelfs zonder toepassing van extra veiligheidssensoren. Ook is de SW100 voorzien van een unieke bewaakte noodvoeding. Dit betekent dat de draaideurautomaat een ‘’storingsmelding’’ zal geven indien interne veiligheden niet meer functioneren. Belangrijkste voordelen • Al naargelang de plaats van toepassing zijn weinig tot geen extra sensoren vereist. • Veilig door de activatie van de omkeerbeveiliging bij lichte weerstand. • Het rustige bewegingsproces biedt comfort en schept vertrouwen. Bijzondere voordelen • Omkeerbeveiliging actief bij lichte weerstand. • Er kan worden afgezien van extra veiligheidssensoriek. • Behoudt de rust in het woongedeelte dankzij fluisterstille werking. Toepassingsadvies • In omgevingen van mensen met beperkt of langzaam reactievermogen. Speciaal geschikt voor • Woon-zorgcomplexen • Appartementencomplexen • Ziekenhuizen en klinieken • Woningaanpassingen.

In ons assortiment bevind zich een ruim scala aan automatische draaideuren en automatische schuifdeuren u bent bij Hoogsteder Entrance Systems  aan het juiste adres voor al uw toegangstechniek.

Wij leveren tevens service en onderhoud van hoge kwaliteit tegen een scherp tarief

 

Scroll naar boven